De Mazda MX-5 Club, één van de grootste verenigingen van MX-5 en Miata eigenaren in Europa, bestaat deze maand 15 jaar. Om dit jubileum te vieren organiseert de club een speciaal weekend voor haar leden, waarvan de start zal plaatsvinden op 14 april a.s. bij de importeur van Mazda in Den Haag, Auto Palace - de Binckhorst BV. Daar zullen naar verwachting rond de 100 MX-5’n aan deelnemen ( Minder dan 5% van het aantal clubleden !!! ).

De MX-5 Club Nederland werd begin 1992 opgericht. Inmiddels is deze club met ruim 1800 leden één van de grootste verenigingen van MX-5 en Miata eigenaren in Europa. Leden kunnen ieder jaar aan zo'n 20 recreatieve evenementen in binnen- en buitenland deelnemen (max 75 auto's per keer = maximaal 4% van het ledental. Je hebt dus weinig kans om mee te kunnen doen). Ieder kwartaal wordt een clubmagazine uitgebracht. Dit blad heeft een oplage van 2100 stuks.

Het 15-jarig jubileum wordt gevierd in en rond de ‘Heerlickheijd van Ermelo’ op 14 en 15 april a.s. De start van de jubileumrit vindt plaats in Den Haag aan de Binckhorstlaan 312-334 bij Auto Palace - de Binckhorst BV. Daar worden meer dan 100 MX-5’n verwacht. De ontvangst is om 11.00 uur en de start van de eerste rit om 11.30 uur.


Wij van de MX5-Club.nl ( niet te verwarren met de club die hierboven word behandeld) adviseren MX-5 en Miata eigenaren die een echt leuke club zoeken voor gezellige ritten en activiteiten de MX-5 Owners . Deze club houdt een maximum aan van 150 leden (er is nog ruimte vrij) zodat iedereen aan zijn trekken komt. Tevens heeft deze club een VRIJ TOEGANKELIJK en zeer informatief forum waar wij ook regelmatig te vinden zijn.

T I P:
Voordat u daar gaat kijken of zich daar aanmeld kunt u zich hier alvast GRATIS en vrijblijvend registreren als lid. U ontvangt dan maximaal 8 x per jaar onze nieuwsbrief per email en u kunt dan ook gebruik maken van exclusieve aanbiedingen. U kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven. Schrijf u in dan houden wij u op de hoogte van interessant MX-5 en gerelateerd nieuws en aanbiedingen. Alleen voor onze GRATIS geregistreerde leden. Daar zijn WIJ in gespecialiseerd.