PERSBERICHT JSTEAM 

Primeur bij ’t Jan Scholten Team
Mazda MX-5 Roadster Coupé uit voorraad leverbaar

De Mazda MX-5 Roadster Coupé beleefde onlangs zijn Nederlandse publieksdebuut. 't Jan Scholten Team in Almelo kan de auto als eerste bedrijf in Nederland uit voorraad leveren.

 

Nu uit voorraad leverbaar
Nu uit voorraad leverbaar
 

Met de Roadster Coupé voegt Mazda een nieuw hoofdstuk toe aan het MX-5-succesverhaal. In plaats van de traditionele handbediende softtop, heeft de nieuweling een elektrisch bediende harde kap. Daardoor worden de gebruiksmogelijkheden van de auto aanzienlijk vergroot.
Gebleven zijn de door velen geroemde rijeigenschappen. Ook op andere fronten zijn geen concessies gedaan. Zo is de bagageruimte van de MX-5 Roadster Coupé ondanks de harde kap ongewijzigd gebleven. Ook is het totaalgewicht van de auto maar een fractie hoger geworden.

De MX-5 Roadster Coupé is bij ’t Jan Scholten Team leverbaar voor een vanaf-prijs van 31.367 euro rijklaar. Voor dat bedrag wordt de auto afgeleverd met een 126 pk sterke 1.8 liter motor en een zeer uitgebreide standaarduitrusting.

Het Jan Scholten Team is al 38 jaar een betrouwbare partner voor levering en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Met hun MX-5-specialisatie zijn zij trendsetter op de Nederlandse markt. Het bedrijf biedt keuze uit zo’n 50 geselecteerde Mazda’s MX-5 in alle uitvoeringen en bouwjaren (met minimaal 12 maanden Bovag-garantie). Ook is er een uitgebreid assortiment MX-5-accessoires.

Voor meer informatie:
’t Jan Scholten Team, Henry Scholten
Burg. Raveslootsingel 4, Almelo
Telefoon: 0546-817095
Internet: www.jsteam.nl
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.