... tijdens JS-Team cabriobeurs.

De MX-5 Luxury Edition is niet te zien op de Auto RAI. Gelukkig is de auto wél te bewonderen tijdens de JS-Team cabriobeurs op 5, 6 en 7 april. Prettige bijkomstigheid: de Almelose MX-5-specialist kan de auto – als eerste in Nederland - uit voorraad leveren. Wees er snel bij, want de oplage is beperkt tot 25 stuks.

De Luxury Edition is gebaseerd op de MX-5 Touring met 1.8 liter benzinemotor. Qua uitrusting doet de auto denken aan de rijk uitgeruste 3rd Generation Limited die de introductie van de derde generatie MX-5 in 2005 markeerde.

Uiterlijk is de Luxury Edition herkenbaar aan geïntegreerde mistlampen, chroomdetails (rond luchtinlaat en mistlampen, op de handgrepen), richtingaanwijzers, derde remlicht met transparante lenzen en een rollbar met chroomkleurige achterzijde.

In het interieur zit het onderscheid in met beige leder beklede stoelen en deurpanelen, stoelverwarming, stuurwiel, pookknop en handremhoes bekleed met leder en voorzien van beige stiksels, een grijskleurige dashboardstrip, chroomaccenten en een volautomatische airco.

 

Paashow 5, 6 en 7 april
JS-Team cabriobeurs 5, 6 en 7 april

De MX-5 Luxury Edition is bij ’t Jan Scholten Team leverbaar in de kleuren Radiant Ebony (voorbehouden aan deze speciale versie), Highland Green en Stormy Blue. De consumentenprijs voor dit model bedraagt 31.995 euro. De meerprijs van 1.115 euro ten opzichte van de 1.8 Touring betekent een klantenvoordeel van 2.485 euro.

De Luxury Edition debuteert tijdens de JS-Team cabriobeurs. Dit evenement is inmiddels een begrip in Nederland. Het vindt jaarlijks plaats op de drie dagen voor Pasen. Er zijn tal van activiteiten, waaronder een MX-5 onderdelen- en accessoiremarkt. MX-5-rijders kunnen er verder terecht voor gratis montage van onderdelen en accessoires, uitdeuken zonder spuiten, vermogensmeting op een testbank, caraudio, navigatiesystemen en nog veel meer leuks.

’t Jan Scholten Team is al 39 jaar een betrouwbare partner voor levering en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Met hun MX-5-specialisatie is het bedrijf trendsetter op de Nederlandse markt. ’t Jan Scholten Team biedt keuze uit zo’n 50 Mazda’s MX-5 in alle uitvoeringen en bouwjaren (met minimaal 12 maanden Bovag-garantie). Ook is er een uitgebreide keus in MX-5-accessoires.