Onderstaand plaatsen wij het persbericht dat we heden van het JSTEAM mochten ontvangen.

MX-5 met tiptronic
MX-5 met tiptronic
 

PERSBERICHT JS TEAM JUNI 2006

Primeur bij ’t Jan Scholten Team
Almelo, juni 2006.

Nieuwe MX-5 met tiptronic-automaat

De nieuwe MX-5 was niet leverbaar met automaat. ’t Jan Scholten Team brengt daar verandering in. De Almelose MX-5-specialist levert als eerste bedrijf in Nederland een uitvoering met tiptronic-automaat.

ImageDe nieuwe MX-5 mag zich verheugen in een grote populariteit. Bij ’t Jan Scholten Team zijn ze dan ook bijna niet aan te slepen. Regelmatig is er ook vraag naar een automaatversie. Probleem is dat deze in Europa officieel niet wordt verkocht.

Henry Scholten, directeur van ’t Jan Scholten Team: “Omdat wij claimen dat bij ons op MX-5-gebied vrijwel alles mogelijk is hebben wij besloten om dit kleine gaatje in de MX-5-markt op te vullen en daarom de import van de MX-5 USA met tiptronic-automaat ter hand te nemen.”

De Amerikaanse automaatversie is een bijzondere. De automaat biedt namelijk ook de mogelijkheid om zelf te schakelen. Overigens zonder dat er een koppelingspedaal aan te pas komt. Dat gebeurt door middel van schakelflippers aan het stuur.

Image De MX-5 tiptronic-automaat is bij ’t Jan Scholten Team leverbaar voor een vanaf-prijs van 42.500 euro rijklaar. Voor dat bedrag wordt de auto afgeleverd met een 160 pk sterke 2.0 liter motor en een zeer uitgebreide standaarduitrusting, met onder meer volautomatische airco, radio/cd speler met stuurwielbediening, mistlampset en cruise control.

’t Jan Scholten Team is al 38 jaar een betrouwbare partner voor levering en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Met hun MX-5-specialisatie zijn zij trendsetter op de Nederlandse markt. Het bedrijf biedt keuze uit zo’n 50 geselecteerde Mazda’s MX-5 in alle uitvoeringen en bouwjaren (met minimaal 12 maanden Bovag-garantie). Ook is er een uitgebreid assortiment MX-5-accessoires.

ImageVoor meer informatie:
’t Jan Scholten Team
Henry Scholten
Burg. Raveslootsingel 4, Almelo
Telefoon: 0546-817095
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.jsteam.nl