Tijdens de JS-Team cabriobeurs op 20, 21 en 22 maart a.s. zal de nieuwe JS-Team 40th Anniversary MX-5 onthuld worden. Ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum van ’t Jan Scholten Team brengt de Almelose Mazda-Specialist als enige in Nederland een nieuw MX-5 type op de markt.
 
De 40th Anniversary is gebaseerd op de 126PK Touringversie die normaal € 31.751,- rijklaar kost. Voor een meerprijs van slechts € 499,- zijn deze auto’s voorzien van een zeer uitgebreid accessoirespakket t.w.v. € 4.600,- en voor nog eens € 3.000,- extra wordt de auto geleverd met een elektrisch bedienbare hardtop.

mx-5_2008_js-team_40th_edition_02.jpgUiterlijk is de 40th Anniversary herkenbaar aan de 17inch lichtmetalen fabrieksvelgen, geïntegreerde mistlampen, chroomdetails (rond luchtinlaat en mistlampen, op de handgrepen), richtingaanwijzers, derde remlicht met transparante lenzen. In het interieur zit het onderscheid in met donkerbruin leder beklede stoelen en deurpanelen, stoelverwarming, stuurwiel, pookknop en handremhoes bekleed met donkerbruin leder en voorzien van blauwe stiksels, een grijskleurige dashboardstrip, chroomaccenten en een volautomatische airco.

De JS-Team cabriobeurs is inmiddels uitgegroeid tot een evenement van formaat waar MX-5 liefhebbers uit heel Nederland op af komen. Het vindt jaarlijks plaats op de drie dagen voor Pasen. Er zijn tal van activiteiten, waaronder een onderdelen- en accessoiremarkt. MX-5-rijders kunnen er verder terecht voor gratis montage van onderdelen en accessoires, uitdeuken zonder spuiten, poetsdemonstraties en nog veel meer leuks.

’t Jan Scholten Team is al 40 jaar een betrouwbare partner voor levering en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Met hun MX-5-specialisatie is het bedrijf trendsetter op de Nederlandse markt. Het bedrijf biedt keuze uit zo’n 60 Mazda’s MX-5 in alle uitvoeringen en bouwjaren (met minimaal 12 maanden Bovag-garantie). Ook is er een uitgebreide keus in MX-5-accessoires.