Mazda MX-5 ND beschikbaar vanaf € 28.990,-

Mazda heeft de prijzen bekendgemaakt van de nieuwe MX-5 ND. De vierde generatie van de best verkochte roadster aller tijden is te koop vanaf een scherpe € 28.990,-. Deze prijs geldt dan voor de MX-5 S met 1.5 SKYACTIV-G 131 met handgeschakelde zesversnellingsbak.

Het is geen toeval dat Mazda de prijs bekendmaakt aan de vooravond van de AutoRAI 2015, van 17 – 26 april in Amsterdam. De Mazda MX-5 ND is een van de twee Nederlandse primeurs op de Mazda-stand in de Europahal van deze show.

 

Nieuwe Mazda MX-5 ND beschikbaar vanaf € 28.990,-

De historische en iconische MX-5 zal in Nederland leverbaar worden met zowel een 1.5 als een 2.0 liter benzinemotor, in beide gevallen gecombineerd met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Vooral de GT-M uitvoering zal de liefhebbers van deze roadster pur sang aanspreken: climate control, Lane Departure Warning, High Beam Control, Smart Keyless Entry, Bose® audiosysteem, DAB+ digitale radio-ontvanger en een geïntegreerd navigatiesysteem zijn nog maar een paar voorbeelden van de standaarduitrusting van de GT-M. Bij de 2.0 liter uitvoering komen daar nog 17-inch lichtmetalen velgen, een Bilstein onderstel, een limited sperdifferentieel, i-stop, het start-stop-systeem van Mazda en i-ELOOP bij, het regeneratieve remsysteem van Mazda.

De MX-5 komt begin augustus in Nederland op de markt.