De officiële introductie van de nieuwe Mazda MX-5 in Nederland is gepland voor dit najaar. Maar wachten hoeft niet meer: 't Jan Scholten Team in Almelo heeft de auto nu al in de showroom en kan ‘m nog snel leveren ook. De MX-5 NC facelift is een doorontwikkeling van de derde generatie van Mazda’s populaire roadster die in 2005 uitkwam.

Nieuwe MX-5 NC

Het concept - met de motor in lengterichting voorin en achterwielaandrijving - is in basis ongewijzigd gebleven. De verschillen zitten in de details. Zo heeft de auto een iets ‘gespierder’ uiterlijk meegekregen. Ook is de afwerking van het interieur op een hoger plan gebracht en is er nu een automatische versnellingsbak en Recaro interieur leverbaar. Net als de bestaande NC is de nieuwe leverbaar met handbediende softtop of een elektrisch bediende harde kap.

De MX-5 NC facelift is bij ’t Jan Scholten Team te koop voor een vanaf-prijs van 30.950 euro. Voor dat bedrag wordt de auto afgeleverd met een 126 pk sterke 1.8 liter motor en een zeer uitgebreide standaarduitrusting.

’t Jan Scholten Team is al 40 jaar een betrouwbare partner voor levering en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Met de MX-5-specialisatie is het bedrijf trendsetter op de Nederlandse markt. ’t Jan Scholten Team biedt keuze uit zo’n 40 geselecteerde Mazda’s MX-5 in alle uitvoeringen en bouwjaren (met minimaal 12 maanden Bovag-garantie). Ook is er een uitgebreid assortiment MX-5-accessoires.

Internet: www.jsteam.nl