elektrische Mazda MX-5

Deze liefhebber heeft zijn Miata uit 1997 te koop aangeboden. En het is wel een heel bijzonder exemplaar. De eigenaar heeft de Miata omgebouwd naar elektrisch. En die staat nu te koop.

Accupakket van 28,8 KWH

thumb elektrische mazda miata 05De eigenaar heeft de Miata in 2009 uitgerust met een 28,8 kWh accupakket van LiFePO4. Volgens de huidige eigenaar is dat meer dan genoeg om een afstand van 120 Miles (~190KM) af te leggen en een topsnelheid van 75 Miles (~120 KM/h) te halen. De ombouw is uiterst professioneel gedaan en zorgvuldig gedaan. O.a. het oplaadpunt is mooi verwerkt onder de tankklep.

Prijs electrische Mazda MX-5

Eigenlijk een koopje. Al voor $ 9.950 mag je deze Miata de jouwe noemen. Jouw onderhandelings kwaliteiten kunnen dat nog wat verlagen. Je zal de koop wel het beste combineren met een korte vakantie want de auto staat in Texaas, Arizona in de USA. Maar dan heb je wel iets heel unieks. En je kan 'm ook altijd laten bezorgen. Dat kan al vanaf ongeveer € 1.000.

Weet jij ook een unieke MX-5/Miata te koop?

We horen het graag.

thumb elektrische mazda miata thumb elektrische mazda miata 01 thumb elektrische mazda miata 02 thumb elektrische mazda miata 03 thumb elektrische mazda miata 04