Mazda geeft een nieuwe MX-5 Roadster Coupé weg. En om deze te bemachtigen hoeft alleen maar een foto gemaakt te worden. Tegenstand is er echter voldoende, want de competitie loopt in heel Europa en staat ook open voor professionals.

De foto moet zo goed mogelijke de ‘Zoom Zoom’ filosofie van Mazda weerspiegelen. “De opwinding die we als kind voelden toen we vol gas met onze fiets een helling afreden geeft in de basis goed weer wat we bedoelen met ‘Zoom-Zoom’ ” zegt Masahiro Moro, Vice President Marketing bij Mazda Motor Europe. “En dit opwindende gevoel van beweging willen we als Mazda in elk product dat we ontwerpen en bouwen laten terugkomen. Het doel van de fotowedstrijd is om deze bewegingsemotie vast te leggen in één goede foto. Dat zal voor velen een uitdaging zijn maar is ook zeker de moeite waard, omdat de uiteindelijke winnaar zelf het Zoom-Zoom gevoel dagelijks kan gaan ervaren als eigenaar van de nieuwe MX-5 Roadster Coupé”.

Win deze auto nu
Win deze Mazda MX-5 Roadster Coupe

Foto’s kunnen tot 18 september worden ingestuurd op www.zoomzoomphoto.com . Op die site kan bovendien gestemd worden. De dertig best gewaardeerde beelden worden daarna beoordeeld door een deskundige jury, deze bestaat uit de professionele fotografen Dingo en Bo Hylen en de bekende creatief vormgever Eddy Greenwood. De tien foto’s die bij hen het beste in de smaak vallen, krijgen allemaal een prijs, maar alleen voor de allerbeste foto is de MX-5 Roadster Coupé weggelegd. De winnaar van de hoofdprijs zal eind september de sleutels overhandigd krijgen op de Autosalon van Parijs.