Bericht van Mazda omtrent COVID-19
Bericht van Mazda omtrent COVID-19

Gewaardeerde klant van Mazda,

Bij Mazda doen we het graag anders.

Op het gebied van design, technologie, veiligheid en klantbeleving onderscheiden we ons van veel andere automerken.

Maar nu even niet.

Nu ons land op zeer ingrijpende wijze wordt beïnvloed door het COVID-19 virus houden we ons vanzelfsprekend aan alle richtlijnen die daarover zijn uitgevaardigd door het RIVM, de GGD en de regering, om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te dammen.

Voor de verkoop van auto’s in Nederland is er nog geen specifieke regelgeving. Dat betekent dat u nog steeds bij onze dealers terecht kunt voor een nieuwe auto, voor service en onderhoud en alle andere zaken die verband houden met uw (nieuwe) auto.

Onze dealers hebben alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Deze sterke focus op hygiëne geldt voor onze hele organisatie, inclusief het kantoor van importeur Mazda Motor Nederland, waarvan op dit moment vrijwel alle medewerkers thuiswerken en zorgen dat de dealers optimaal worden ondersteund.

We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en baseren onze beslissingen consequent alleen op feiten. We houden u op de hoogte als er zich significante veranderingen voordoen.

We hopen van harte dat u of uw dierbaren niet persoonlijk getroffen zijn of zullen worden door het virus en wensen u alle gezondheid toe.

Met vriendelijke groet,

Geraldine Brouwers

Managing Director
Mazda Motor Nederland