Laurens van den AckerMazda Motor Nederland heeft vanaf vandaag ook zijn eigen Nederlandstalige website voor de pers. Laurens van den Acker, General Manager van de Design Divisie van Mazda Motor Corporation in Hiroshima, lanceerde de nieuwe site via een muisklik. De Nederlander Van den Acker, eindverantwoordelijk voor het nieuwe design van Mazda wereldwijd,  was in Waddinxveen voor de opening van het nieuwe hoofdkantoor van Mazda Motor Nederland, samen met de Nederlandse automotive pers.

Op de nieuwe perswebsite  www.mazda-press.nl is exclusief voor journalisten alle informatie over Mazda in het algemeen en specifiek voor de Nederlandse markt te vinden, in de vorm van persberichten, foto’s, video’s, technische specificaties, prijslijsten e.d. Journalisten dienen zich te registreren om toegang tot de site te krijgen.

De nieuwe website maakt onderdeel uit van een keten van totaal 21 internationale Mazda perswebsites en zijn allemaal verbonden met de perswebsite van Mazda Motor Europe in Leverkusen, www.mazda-press.com . Op deze site is aanvullende informatie te vinden over Mazda Motor Corporation, waaronder de geschiedenis van het merk, foto’s van oudere modellen, biografieën van topmanagers etc. Geregistreerde journalisten hebben toegang tot alle websites.