Nieuws over ons initiatief de MX5-club, onze site en aanverwante zaken.

Google+ werd al weinig gebruikt door internet gebruikers, en na de mededeling dat medio 2019 Google stopt met Google+ hebben wij ons Google+ account verwijderd. Ook de socialshare knoppen naar Google+ hebben we van de website verwijderd aangezien deze geen meerwaarde (meer) hebben.

MX5 Club Nederland Website in een nieuw fris jasje

We waren er wel weer aan toe. Een nieuwe frisse website. We hebben de template aangepast en gestroomlijnd. De site is gebouwd met Joomla en een op maat gemaakte template met bootstrap 4 en fontawesome 5. De site is nu weer wat gelikter en veel sneller geworden, met dank aan de bouwer GASOLINE.

MX5-Club over naar SSL

Vandaag hebben we de MX5-Club.nl website, die we hebben draaien op een eigen VPS bij Digital Ocean in het Amsterdam datacentrum van hen, geheel overgezet naar SSL. Dat betekent dat de site alleen bereikbaar is onder https (het groene slotje in de url balk). Voor sommigen misschien een te technisch verhaal, maar het betekent dat de data die u deelt met de site niet door derden gelezen kan worden bijvoorbeeld.

We hebben alvast heel stilletjes de nieuwe site online gezet. Er moet nog wat aangesleuteld worden, maar dat mag de pret niet drukken. Kijk ook eens rond op het forum of bied je MX-5 aan, of zoek er een op onze marktplaats. We staan open vor commentaar en sugesties.

facebook In de tussentijd bezoek even onze facebookpagina en LIKE ons.

Alweer veel te lang kijken we tegen een beetje rommelige site aan die ook qua design niet op gelijke hoogte staat met onze zo gewaardeerde MX-5. Dus wat nu?

Omdat de design kwaliteiten van de beheerders niet optimaal zijn zou een positieve design input zeer gewenst zijn. Dus voel je je aangesproken, laat dan wat van je horen.

De MX5-Club wenst iedereen een gezond, gelukkig en succesvol 2009 met heel veel plezierige en sportieve kilometers.

Gezond en gelukkig 2009

 

Dat de oprichter en voorzitter van deze MX5-club zich ook op andere manieren in de buitenlucht vermaakt bleek gisteren wel. In een sterk deelnemersveld wist hij de overwinning te behalen in de Telegraaf Dunhill Cup op de Noordwijkse golfbaan. Een van de mooiste en beroemdste banen van Nederland.

Om het artikel te kunnen lezen klikt u op de foto.

De winnaars

In de maanden april en mei zetten wij de chat open voor ook niet geregistreerden. Dus voor iedereen die onze website bezoekt. Dit om de drempel wat te verlagen en te bekijken of dit een interessante optie is. Na deze periode zullen we verder bekijken watwe met de chat functionaliteit gaan doen.

Tevens zijn we bezig met het forum. Deze hopen we eind deze maand te openen. Deze is toegankelijk voor iedereen. Alleen geregistreerde leden kunnen posten op dit forum.

Alweer 1 jaar. Dat is deze MX5-club. Altijd weer verbazingwekkend hoe snel een jaar kan gaan.

In het afgelopen jaar hebben we een interessante website neer kunnen zetten met diverse mogelijkheden. Tevens zijn en waren er leuke aanbiedingen voor de leden. Dus registreer je gratis en vrijblijvend. Ontvang je ook 6 tot 8 x per jaar onze nieuwsbrief.

En om onze 1e verjaardag te vieren openen we binnenkort ons forum. Dus hou de site goed in de gaten.

Het bestuur wenst u vanuit Beijing een zwoele zomer met veel topless plezier.

Nog even geduld, maar dan is het zover. Momenteel zijn we al wat tests aan het uitvoeren. Als u door de site browsed zeit u hier en daar al een wat andere vormgeving. Een aanzet tot de nieuwe site.

Wij streven ernaar de nieuwe site op 1 maart te lanceren. Inclusief enkele nieuwe items. Dus hou onze site in de gaten. En plaats onze RSS feed in je favoriete newsreader. Dan mis je niks.

Na alle beslommeringen, enkele storingen en alweer een verplichte serververhuizing van onze provider (nu weer van Hamburg naar Texas), hebben we er genoeg van. De website is in de loop van 29 december verhuisd.